Marken

...Više vremena
za najbitnije

Vlažne maramice za bebe – Bibo 22

Vlažne maramice posebno prilagođene za njegu dječje kože .U travel pack (22 kom ) izdanju omogućuju čistoću i svježinu ugodnog mirisa nadohvat ruke za cijelu obitelj . Dimenzijama su prilagođene boravku u prirodi, putovanju ,kolicima , a sadrže sve trajne kvalitete : dermatološki su testirane , bez parabena , bez alkohola i najvažnije bez mirisnih alergena.

Saznaj više

Vlažne maramice za bebe

Vlažne maramice za svakodnevnu uporabu posebno prilagođene za njegu dječje kože. Čistoća i svježina ugodnog mirisa nadohvat ruke za cijelu obitelj. Dermatološki testiran, bez parabena, bez alkohola, bez mirisnih alergena.

Saznaj više

Vlažne maramice za bebe

Mekane i nježne vlažne maramice s dodatkom kamilice. Idealna vlažnost, tekstura maramice i blagi losion omogućuju temeljito čišćenje.

Saznaj više

Vlažne maramice za bebe

Shea maslac (karite-maslac) osobito je prikladan da njegu dječje kože. Izvanredna njegujuća svojstva shea maslac duguje svom sastavu – sadrži stearinsku, oleinsku i linolnu kiselinu te veće količine lipida, što mu omogućuje da duboko prodire u kožu, pruža osjećaj ugode, zacjeljuje i obnavlja, čini je mekšom i hidratiziranom.

Saznaj više

Vlažne maramice za
čišćenje drvenog namještaja

Blista DRVO – vlažne maramice za čišćenje drvenog namještaja. Mogu se koristiti za namještaj , ali i za drvene podove . Obrisane površine su otporne na vlagu i zaštićene od vlage . Ulje avokada zaslužno je za sjaj i regeneraciju boje drveta .Posebnost je što su obrisane površine nakon sušenje ne kližu .

Saznaj više

Vlažne maramice za
čišćenje ureda

Višenamjenske vlažne maramice za čišćenje u uredu. Maramice se koriste na svih perivim površinama u uredu (osim LCD-ekrana i objektiva).

Saznaj više

Vlažne maramice za
čišćenje u kućanstvu

Univerzalne vlažne maramice namjenjene čišćenju drvenih, keramičkih, metalnih i staklenih površina u kućanstvu (osim LCD, TFT, ekrana i objektiva).

Saznaj više

Antibakterijske vlažne maramice za
dezinfekciju ruku

Antibakterijske vlažne maramice za čišćenje i njegu kože ruku i tijela . Nakon upotrebe daju osjećaj svježine i mekoće. Ne isušuju i ne izazivaju iritaciju kože .Izbjegavati dodir sa sluznicom. Dermatološki su testirane .Idealne na putovanjima , boravku u prirodi , i za sve situacije u kojima nam je potrebna dodatna higijena.

Saznaj više