O nama

Reviso je tvrtka osnovana 1998. godine i tada je bila prvi privatni proizvođač vlažnih maramica. Kroz prošlost se bavila proizvodnjom pelena i razvojem vlastitih strojeva. Od 2004. bavimo se isključivo vlažnim maramicama. Danas tvrtka zapošljava 34 ljudi raznih struka u modernom pogonu u blizini Lekenika. Tamo se nalazi i distributivni centar te vrhunski opremljen laboratorij za razvoj i kontrolu kvalitete. U svom poslovanju razmišljamo dugoročno. Imamo visoke standarde kvalitete i ekološke standarde, a sirovine za proizvodnju nabavljamo lokalno.

Danas najviše proizvodimo razne vlažne maramice kućnih marki (eng. Private label) za velik broj naručitelja. U tom segmentu poslovanja smo tržišni lideri jer možemo ponuditi potrebne certifikate, kontrolu kvalitete i vanjski audit u skladu s domaćim i EU regulativama U manjem udjelu proizvodimo i vlastite robne marke jer stalno imamo nove ideje. Naše marke distribuiramo na području Hrvatske i mogu se naći u većini trgovačkih lanaca i drogerija.

Inovacija, kvaliteta i pouzdanost su ključ našeg uspjeha.

Zašto odabrati nas?

Proizvodnja “ključ u ruke”

Kao proizvođač nudimo kompletnu uslugu, od razvoja do proizvodnje. Svaki je projekt jedinstven. Individualni pristup i fleksibilnost omogućuju nam realizaciju malih, srednjih i velikih naklada. Zahvaljujući našem stručnom iskustvu, možemo izvesti proizvod raznih namjena, od jednostavnih do premium rješenja.

Istraživanje i razvoj

Pratimo primjere najbolje prakse u industriji, nove tehnologije i suvremene tržišne trendove. To nam omogućuje da svojim klijentima ponudimo konkurentna rješenja. Naš laboratorij može podržati miješanje gotovih ili razvoj novih formula. U ponudi imamo razne vrste, oblike i veličine papira odnosno podloge, za različite vrste i izvedbe pakiranja.

Inovacija i fleksibilnost

Naše tehničke i stručne mogućnosti uz kreativnost, omogućuju nam stalni napredak. Za naše klijente razvijamo i potpuno nove koncepte, formulacije i pakiranja. Inovacija nas uvijek motivira i veseli.